Nyíregyháza

2023.01.31. 12:31

6x-os Marketing Gyémánt díjas lett a Móricz Zsigmond Színház!

A napokban rendezték meg Budapesten a Magyar Marketing Szövetség 2022-es Marketing Diamond Awards díjátadóját, melyen a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház 6 Marketing Diamond elismerést nyert el.

Forrás: Színház

A díjakat Holik Emőke, a Móricz Zsigmond Színház értékesítési vezetője vette át. A Marketing Diamond List-en az elmúlt 3 év eredményei alapján a nyíregyházi teátrum a 2. helyen áll 13 Gyémánt díjjal. 2019-ben a színház további 5 Gyémánt díjat kapott, és akkor elnyerte a fődíjat is, az Év marketingaktív vállalkozása lett, 2020-ban pedig a Lounge Group-különdíjat is megkapta a pályázatok kiemelkedő minőségéért. A díjakkal együtt jár a „marketinggyémánt” elektronikus védjegy is, amit a színház a kommunikációs tevékenysége során használhat.

A teátrum Marketing Gyémánt díjban részesült

Márkaépítés kategóriában (Szindbád Színháztörténeti Múzeum és Rendezvénytér, illetve Bencs-villa)

Eseményalapú aktivációk kategóriában (21. VIDOR Fesztivál, illetve a színház zenés szilveszteri gálaműsora a Duna Televízión )

Online felületen futó kampányok kategóriában (a színház online felületen futó kampányai)

Produkciós és nyomdai gyártások kategóriában (a színház és az általa szervezett rendezvények marketing-anyagai)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában