Televízió

2023.01.13. 09:29

Csinálják a fesztivált: kezdődik a középdöntő

Érzelmi hullámvasúttal ért fel a Duna showműsorának hatodik fordulója, amelyben Az új hullám évtizedeinek dalai kaptak helyet.

A sztárfellépők között Sándor Péter remekelt: Presser Gábor zenés darabjának, a Padlásnak egyik leghíresebb dalát, a Fényév távolságot adta elő, amivel a közönség és a zsűri körében is osztatlan sikert aratott.

A verseny szorosabb volt, mint valaha, mivel az elmúlt 20-30 év ismerős slágereit – amelyeket kivétel nélkül folyamatosan játszott, vagy jelenleg is játszik a rádió – mindenki kívülről tudta, ismerte és szerette.

Szombaton indul a show középdöntős szakasza. Ekkor az előző fordulóból továbbjutó slágerek közül 10 produkciót értékelhet újra a zsűri és a közönség, amelyek közül mindössze három sláger juthat tovább a döntőbe. A következő három hétben így a különböző korszakok és stílusok legkiemelkedőbb dalai versenyeznek egymással az évszázad slágere címért, amelyet a döntőben, február 4-én hirdetnek majd ki. 

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában