Tiszaeszlár-Bashalom

2023.01.27. 11:27

„Szerzőtársak” a radiátoron

A 775 kötetes író bepillantást engedett egy átlagos délelőttjébe.

Nemere István négylábú kollégái körében

Forrás: Az író archívuma

Szívmelengető videót osztott meg közösségi oldalán a napokban Nemere István. A Bashalmon élő író bepillantást engedett egy átlagos napjába. A rövidke jelenetet a dolgozósarokban rögzítették, s „kollégái” körében kapták lencsevégre az alkotót.

Kőkemény munka

– Ez egy normál munkanap, délelőtt van, én írok, hárman alszanak – fordult a radiátoron szendergő cicák felé a szerző.

– Ők a munkatársaim, a puszta jelenlétükkel és az ezzel rám gyakorolt jó lelki hatással segítik az írást – magyarázta Nemere István, amivel az egyik vörös-fehér bársonytalpú maximálisan egyetértett. Gazdájára nézett, majd kényelmesebb pózt keresett és folytatta a mentális támogatást, ami az avatatlan szem számára akár lustálkodásnak is tűnhet, de a látszat csal, ez bizony kőkemény meló.
Az írónak karácsonykor jelent meg legújabb, a sorban a 775. kötete Titkok könyve 2023 címmel, melyben tizenhárom érdekes fejezetben olvashatunk a világunkat izgató kérdésekről Nemere István utánozhatatlan stílusában. Olyan témákat vet fel, mint emberek disznószívvel, az élethosszabbítás problémája vagy a védőoltások jövője, s olyan kérdéseket fogalmaz meg, mint: kié a Hold? Aranybolygó kering az űrben?. Szóba kerül továbbá egy akadémiai botrány egy eltitkolt könyv körül, de ír a halálos regényekről és a elektro-magnetikus fegyverekről is.

Brigitte Bardot is kapott egyet

A könyv érdekessége, hogy Brigitte Bardot is kapott belőle egy – természetesen francia nyelven – dedikált példányt, amit magyar levelezőpartnerei, Nagy Natália és Vincze Attila juttattak el a legendás színésznőnek. 

KM


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában