Fehérgyarmat

2023.02.25. 09:00

Fogással és dobással indítják a szezont

Karitatív céllal egy beteg gyermek gyógykezelésére adományt is gyűjtenek.

Nemsokára benépesülnek a tavak

Fotó: Illusztráció: M. Magyar László

A jég elolvadt az állóvizek felszínén, így aztán már semmi akadálya nem lehet annak, hogy február 26-án, vasárnap a Z-CO Series megrendezhesse a fehérgyarmati Balla-halastónál a nevezési díjas feederversenyét.

Mint a rendezvény főszervezője, Zámbori Attila szerkesztőségünk érdeklődésére elmondta, a gyülekező reggel 6 órakor lesz, a verseny 8 órától 16 óráig tart majd. Arról is tájékoztatta szerkesztőségünket Zámbori Attila, hogy március 4-én, szombaton a Balla-halastó a II. Z-CO ­Series Nemzetközi Távdobó Versenynek ad otthont. A horgászok jól tudják, hogy itt nem a minél több hal megfogása a cél, hanem az, hogy ki dobja a legmesszebbre a készséget a parton. A fehérgyarmati tónál tavaly rendezték meg az első ilyen megmérettetést, s nagy sikert aratott a szezonra készülő horgászok körében. 
Az idén is jótékony céllal rendezik meg a távdobó versenyt, az adományokat egy 4 éves daganatos kisfiú gyógykezelésére ajánlják fel. Mind a két versenyre jelentkezhetnek még az érdeklődők a 06-20/408-4849-es telefonszámon. 

KM 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában