Levelek

2023.04.29. 09:29

A jótékony horgászok az árvákat támogatják

A korábbi években Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében ősszel rendezték meg az Országos Jótékonysági Horgászatot, a szervezők azonban úgy döntöttek, hogy az idén ez legyen horgászmajális, vagyis a segíteni szándékozók úgy jótékonykodhatnak, hogy közben pihennek, illetve szórakoznak is.

A helyszín nem változik, így május 1-jén a Leveleki-víztározó partjára várják mindazokat, akik a 10 ezer forintos nevezési díjat felajánlják a vármegyénkben élő Covid-árvák megsegítésére. Nevezni, regisztrálni az ojh.hu oldalon lehet. Kisebb összegeket azok is felajánlhatnak, akik személyesen nem vesznek részt a versenyen. Az egyik legnagyobb civil szervezet hazánkban a horgászok társadalma, a szervezők bíznak abban, hogy sok kicsi sokra megy. A szervezők úgy tervezik, hogy a gyülekező 8 órakor lesz, a versennyel egybekötött horgászat 9 órától 16 óráig tart a víztározó északi gátján, illetve lesznek, akik a saját stégjükön majálisoznak, úgy regisztráltak. Az eredményhirdetés 17 órakor lesz a reggeli gyülekezőhelyen. 

KM 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában