Helyi gazdaság

2018.07.19. 09:55

Nyíregyházára látogat a Tőzsde nap 2018

<strong>2018. július 26-án Nyíregyházára érkezik az ország egyetlen Tőzsde nap sorozata, amelyet már számos városban megrendezett az Admiral Markets UK Ltd. Az eseményt sikeres szakemberek tartják, akik több mint 10 éves tőzsdei tapasztalattal rendelkeznek. </strong>

2018. július 26-án Nyíregyházára érkezik az ország egyetlen Tőzsde nap sorozata, amelyet már számos városban megrendezett az Admiral Markets UK Ltd. Az eseményt sikeres szakemberek tartják, akik több mint 10 éves tőzsdei tapasztalattal rendelkeznek.

A rendezvény 14 órakor kezdődik a Centrál Hotel Konferenciatermében, ahol két olyan sikeres kereskedőtől tanulhatunk, akik a nemcsak tanítják, hanem saját maguk is alkalmazzák a kereskedésük során ezeket a szabályrendszereket, stratégiákat. Ennek köszönhetően a tőzsde iránt érdeklődők olyan kézenfekvő, releváns technikákat tanulhatnak tőlük, amelyeket a később gyakorlatban is használhatnak. Azoknak, akik kezdők a kereskedésben, az első előadás segíteni fog letisztázni az alapfogalmakat, a haladók pedig megtanulhatják, hogyan ismerhetik fel az áralakzatokat és hogyan alkalmazhatják a skalp és napon belüli stratégiákat.

A rendezvény INGYENES, viszont regisztrációhoz kötött: ITT tudsz regisztrálni! Foglald le a helyed!

Program:

14:00 - 15:30 Wéber Kata, az Admiral Markets UK Ltd Magyarországi Fióktelepének oktatója

Tőzsdei Alapfogalmak

Az Európai Értékpapír-piaci Hatóság (ESMA) által hozott tőkeáttétel változtatások

16:00 - 17:30 Wéber Kata és Hideg Zoltán, az Admiral Markets UK Ltd Magyarországi Fióktelepének oktatói

Rövid és hosszútávú stratégiák összehasonlítása

Áralakzatok bemutatása - Hogyan ismerjük fel az áralakzatokat éles körülmények között

Tőzsdepszichológia

18:00-19:00 Hideg Zoltán, az Admiral Markets UK Ltd Magyarországi Fióktelepének oktatója

Skalp és napon belüli stratégiák

Örömmel utazunk idén is több városba, mert úgy érezzük, az embereknek szüksége van tőzsde oktatásra. Magyarországon nagyon kevesen vannak, akik valós szakértelmen alapuló tudást képesek átadni. A mi oktatóink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a kereskedésben és az előadásaik tükrözik, hogy számtalanszor harcoltak már a vevők vagy az eladók oldalán.” – mondta Molnár Zalán, az Admiral Markets UK Ltd regionális igazgatója.

Foglald le a helyed az ingyenes eseményre: ITT tudod biztosítani a helyed!

Kockázati figyelmeztetés: A pénzügyi instrumentumokkal történő kereskedés az Admiral Markets-nél magas kockázattal jár és az összetett természetéből adódóan nem megfelelő minden befektető számára. Mielőtt ügyfélszerződést kötsz, vagy tranzakciót végzel, kérjük, olvasd el a szolgáltatásra vonatkozó feltételeket. Konzultálj egy szakemberrel, amennyiben úgy érzed, szükséges ahhoz, hogy megértsd a kereskedéssel járó kockázatokat. Bővebb információ: admiralmarkets.hu

- PR cikk -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!