Modern Gyárak Éjszakája

2020.10.24. 20:00

Online nyitják meg kapuikat a gyárak

Eddig több mint hatvan vállalkozás csatlakozott az országos eseményhez.

Tisztább képet kaphatunk a fontosabb folyamatokról, technológiákról

Forrás: illusztráció / shutterstock

Negyedik alkalommal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Az idei, november 13-ára meghirdetett program rendhagyónak ígérkezik, ugyanis a járványhelyzet miatt az érdeklődők ezúttal virtuálisan tekinthetnek be a gyárak működésébe.

Az országos eseményhez eddig több mint hatvan vállalkozás csatlakozott, köztük a kisvárdai Tungsram ­Operations Kft. is.

Innovatív megoldások

A Modern Gyárak Éjszakáját azért hívták életre, hogy minél többen megismerhessék azokat az innovatív, high-tech és zöld megoldásokat, amelyek versenyképessé teszik a hazai üzemeket – olvasható az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleményében.

A koronavírus-járvány miatt ebben az évben a Modern Gyárak Éjszakája honlapján videókkal, fényképekkel, online tudásbázissal és közösségimédia-játékokon keresztül leshetünk be a vállalkozások működésébe, de tisztább képet kaphatunk a fontosabb folyamatokról, technológiákról, melyek eddig rejtve maradtak a szélesebb „közönség” előtt. A programsorozatra a vállalkozások még november 6-áig jelentkezhetnek a [email protected] e-mail-címen.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában