Nyíregyháza

2021.09.08. 20:49

Az Év Ipari Parkja díjat kapta Nyíregyháza

A jelenlegi polgármesteri ciklus kiemelt prioritása a gazdaságfejlesztés.

Forrás: Dr. Kovács Ferenc Facebook-oldala

Az Év Ipari Parkja díjat kapta Nyíregyháza ma délután, a Nemzeti Befektetési Ügynökség gálarendezvényén, a Pesti Vigadóban – írja közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

„Mint már többször hangsúlyoztam, a jelenlegi polgármesteri ciklus kiemelt prioritása a gazdaságfejlesztés, vagyis a már betelepült vállalkozások támogatása és új befektetők Nyíregyházára vonzása. Ehhez azonban nemcsak helyi szintű fejlődésre volt szükség, hanem együttműködésre és partnerségre olyan szervezetekkel, mint a Külgazdasági és Külügyminisztérium alá tartozó Nemzeti Befektetési Ügynökség.

Magas szintű szakmai munkájukkal és támogatásukkal olyan beruházások valósulhatnak meg Nyíregyházán a jövőben, amelyek nemcsak a városra, de a régióra is jelentős hatással lehetnek. Ezúton is szeretném megköszönni Szijjártó Péter miniszter úrnak, az általa vezetett minisztérium kollégáinak, valamint Ésik Róbert vezérigazgató úrnak és a HIPA valamennyi munkatársának az együttműködést és támogatást.

S ezt a rendkívüli elismerést, melyet Jászai Menyhért alpolgármester úr vett át az önkormányzat nevében a rendezvényen, amin jelen volt Bartók Dávid, a Nyíregyházi Ipari Park Nonprofit Kft. ügyvezetője is” – zárul a városvezető posztja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában