Vállalkozásfejlesztés

2021.09.10. 17:00

Szakmai programokat szervez az iparkamara

KM

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szeptember végére olyan szakmai programokat szervez, melyek a régióban, illetve a szatmárnémeti térségben működő cégek számára nyújtanak remek lehetőséget a kapcsolatépítésre és a vállalkozásfejlesztésre. A tréningsorozat, amit a már sikeres PLATO program mintájára szeretnének megszervezni, a gazdasági élet napjainkban jellemző kihívásaira fókuszál, a határ menti térségben található kis- és középvállalkozások tulajdonosainak és vezetőinek biztosítja a csoportos tanulást, a tapasztalatcserét, a hálózati működést és az üzleti fejlődés lehetőségét – tájékoztatta lapunkat Nagyné Varga Katalin.

Még lehet jelentkezni

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára hozzátette, akit érdekel ez a lehetőség, bővebb információért hívhatja a kamarát a 06-30/250-5220-as telefonszámon, vagy elektronikus levélben érdeklődhet az info@inspiracio címen. A jelentkezési határidő szeptember 17., péntek, 12 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában