Nekrológ

2022.01.28. 13:07

Szakmai hozzáértésével vállalkozásokat segített - Fájó szívvel búcsúznak tőle

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fájó szívvel búcsúzik a napokban elhunyt Ráskó Ferenctől, a kamara elnökségi tagjától, az Energocoop Kft. és az ÉMG-Fúzió Kft. ügyvezetőjétől és tulajdonosától.

KM

Forrás: KM-archív

Ráskó Ferenc a gazdasági kamarák megalakulása (1994. október) óta vállalkozásaival tagja volt a kamarának és aktívan közreműködött a szervezet tevékenységében. Elnöke volt az 1996-ban alakult energetikai tagozatnak, 2000-től az ellenőrző bizottság, majd 2012-től a kamara elnökségének tagja, 2008-tól kamarai küldött, 2020-tól pedig országos küldött pozíciót töltött be a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlésében. A megyei kereskedelmi és iparkamara koordinálásával működő, kkv-kat segítő PLATO program fő támogatója és résztvevője volt. 

 

Több mint 14 évig volt tagja a PRIMOM kuratóriumának, szakmai tapasztalataival, hozzáértésével jelentősen hozzájárult a megyei vállalkozások számára biztosított szolgáltatások színvonalának folyamatos fejlesztéséhez. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége megyei szervezetének elnökségi tagja és küldötte volt. 2016-ban a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetségének megyei szervezetétől elismerést kapott a műszaki területen végzett kiemelkedő munkájáért.

Címkék#elhunyt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában