Nyíregyháza

2022.05.05. 08:24

A Lego lett a legnépszerűbb

Az utóbbi két évben a válságok határozták meg a cégek működési környezetét.

KM

 Az idén kilencedik alkalommal hirdették ki a Randstad Award győzteseit, a díj az ország legvonzóbb munkahelyeit rangsorolja egy független felmérés alapján. 2022-ben a nyíregyházi Lego Manufacturing Kft. a legvonzóbb hazai munkaadó a válaszadók véleménye alapján. 

Független márkakutatás 

A Randstad Employer Brand Research a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatása, a felmérés alapján odaítélt Randstad Awarddal az idén immár kilencedik alkalommal díjazták Magyarország legnépszerűbb munkáltatóit. Az első helyet a 2020-as győzelme után ismét a hazai Lego vállalat érdemelte ki, a tavalyi nyertes Samsung most ezüstérmes lett, a Mercedes-Benz pedig megvédte dobogós helyezését. 
– Az utóbbi két évben a válságok határozták meg a működési környezetünket. A járvány és a szomszédban dúló ukrajnai háború alatt gondoskodó vállalatként biztonságot nyújtottunk kollégáinknak. Sikerült megoldanunk, hogy bizonytalan időkben is folyamatosan fenntartsuk a termelést, és ezzel stabil pontot jelentettünk munkatársaink és partnereink számára egyaránt. Nagy örömmel tölt el, hogy minden magyarországi dolgozónk aktív szerepet játszik ezekben az erőfeszítésekben – mondta el az elismerés kapcsán Chresten Bruun, a Lego Manufacturing Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Borítókép: MTI

Címkék#lego

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában