TOP200

2022.11.11. 10:01

Az OTP Bank Nyrt. lett az év vállalata

Kiosztották az idei TOP200 díjakat és megjelent a Magyarország legnagyobb cégeit összesítő évkönyv.

Fotó: MW

Hagyományosan a Figyelő TOP200 Gálán adták át a médium által felkért zsűri ajánlásával az Év vállalata, az Év pénzügyi vállalkozása, az Év innovatív vállalata díjakat. Ugyancsak átadták az OPTEN Stabilitás, valamint a Provident Társadalmi és Hasznossági Díjat. A Nemzeti Útdíj Szolgáltató Zrt. a Közlekedéstudományi Egyesülettel közösen a Közlekedési Innovációs Díjat adta át. A Bálna Budapestben megrendezett eseményen közel félezer vendég jelent meg, köztük a legnagyobb hazai vállalatok első számú vezetői, illetve a magyar gazdasági élet meghatározó szereplői. 

A szakmai zsűri tagjai volt többek között Bárány László, a kisvárdai Master Good Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója. Az év vállalata az OTP Bank Nyrt., az év pénzügyi Vállalkozása a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., az év innovatív Vállalata a Schneider Electric Zrt., az OPTEN Stabilitás Díj birtokosa a Richter Gedeon Nyrt., a Provident Társadalmi és Hasznossági Díjas a Pénziránytű Alapítvány, a NÚSZ-KTE Közlekedési Innovációs Díj nyertese a Prolan Zrt. lett. 

KM


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában