Ingatlan

2022.11.26. 08:30

Eladó egy szuper horgász fellegvár Tiszadobon! (fotók)

A hangulatos, 120 nm-es horgász fellegvár saját stéggel keresi-várja új tulajdonosát! A 29,9 millió forintért kínált földi paradicsom Tiszadobon biztos, hogy nagyon boldoggá tesz majd valakit!

“Eladó Tiszadobon, a Malom-Tisza holtágtól 10 méterre,szép környezetben,egy saját stéggel rendelkező 120 m2 alapterületű családi ház,két telekkel. A két telek két helyrajzi számon található,de csak együtt eladó. A kettő mérete 1824 m2. A ház falazata vályog és könnyűszerkezet. 2019-ben teljes felújításon esett át,ami érintette a nyílászárókat,viz és villanyvezetéket egyaránt. A fa és műanyag hőszigetelt ablakok rovarhálóval felszereltek,a bejárati ajtó 12 ponton záródó biztonsági ajtó. Az épület összes fala fenyőlambériával burkolt. Figyelőszolgálatra kötött riasztóval,és kamerarendszerrel rendelkezik. A fűtést és a melegvizet gázcirkó szolgáltatja. 

 


A házban található helyiségek: 3 szoba,konyha,étkező,folyosó,kamra,iroda,hobbi szoba. A 45 m2 alapterületű fedett terasz kiválóan alkamas partik rendezéséhez. Az főépület melett található egy zárt helyiség,amiben jelenleg a jakuzzi van,valamint műlyek,tárolók,gazdasági épületek. Teljesen körbekerített. Elhelyezkedésénél fogva alkalmas idegenforgalmi célokra,valamint gazdálkodásra is. Az ingatlan tehermentes,rövid időn belül birtokba vehető.[...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, tördelésével és helyesírásával közöljük.

 

Címkék#ingatlan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában