Nyíregyháza

2023.05.04. 07:25

Kellemes, igazi tavasz szombatig

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak.

Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Az erősödő nappali felmelegedés és a sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni. 

Készítette dr. Pukoli Dániel

Csütörtök

Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Csak néhol fordulhat elő zápor. Az északi szél mérsékelt marad. 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek

A sok napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarják, ám ezekből nem fordul elő csapadék. Kellemes, 20 fok körüli tavaszi időnk lesz.

Szombat

A napos reggel után nyugat, északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Az ország északi, északnyugati felén várható zápor. Marad a 20 fok körüli maximum.

Vasárnap

A Dunántúlon erősen, máshol változóan felhős lesz az ég. Zápor, zivatar elszórtan fordulhat elő. Az északkeleti szél megélénkül. 16 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfő

Fátyolfelhők mellett napos időre van kilátás. Csak elvétve lehet zápor. Reggel 5, délután 19 fok körül várható a hőmérséklet.

Forrás : koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában