balhé

2019.05.10. 18:50

Csoportos garázdaság Kemecsén

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat rövid időn belül elfogták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 40 éves, egy 41 éves és egy 16 éves kemecsei lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfiak 2019. május 10-én a hajnali órákban lakóházuk előtt korábbi nézeteltérésük miatt szóváltásba keveredtek, melyet követően kölcsönösen bántalmazták egymást. Egyikük fia a történteket látva apja védelmére kelt és egy szerszámnyéllel bántalmazta haragosukat, majd a védelmére kelő élettársát, aki súlyos sérülést szenvedett.

A 40 éves férfi ezután visszament a lakóházába, ahonnan kihozta a gáz-riasztó fegyverét, majd sérülés okozása nélkül több lövést adott le. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat rövid időn belül elfogták, az elkövetés eszközeit pedig a helyszínen lefoglalták.

A rendőrőrsre előállított férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, akik beismerő vallomást tettek. A gyanúsítottak a további eljárás során szabadlábon védekeznek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában