Megyei katasztrófavédelmi hírek

2019.05.24. 09:34

Egy kemecsei családi ház udvarán állt az oldalára egy autó

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. május 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Meghibásodott az elzáró szelep egy gáztűzhelyhez csatlakoztatott 11,5 kg-os gázpalackon és szivárgott belőle a gáz Nyírcsaholyban, a Petőfi Sándor utcában csütörtökön. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a tűzhelyet és a palackot a házból kivitték és elengedték belőle a nyomást.

Tizenöt méter magas fűzfa ága szakadt egy épület tetejére Tiszatelken, a Temető utcában csütörtökön. Az ágat a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók távolították el, gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével.

Kislétán és Mátészalkán, családi házak pincéjében nagy mennyiségű esővíz gyűlt össze. A víz veszélyeztette az ott elhelyezett kazánokat. A nyírbátori és a mátészalkai hivatásos tűzoltók szivattyúval a víz eltávolítását elvégezték.

Villanyoszlopnak ütközött, családi ház udvarára becsapódott és az oldalára borult egy személygépkocsi Kemecsén, a Móricz Zsigmond utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, áramtalanították, a rendőrségi helyszínelést követően kerekeire állították a járművet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában