Balesetek

2019.05.07. 09:16

Fa dőlt, autó borult – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. május 6-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Illusztráció: ÉKN-archív

Hétfőn délelőtt letört egy gesztenyefa ága Ibrányban, amely károsított egy melléképületet és a járókelőkre veszélyt jelentett. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész és dugólétra segítségével az ágat eltávolították, a balesetveszélyt megszüntették. Tiborszállásnál egy tölgyfa dőlt az úttestre és forgalmi akadályt képzett. A nagyecsedi önkéntes tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be. Nyíregyháza-Vajdabokornál akácfa dőlt az útra, amelyet az ibrányi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolítottak el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Két személygépkocsi ütközött Nyíregyházán, az Orosi úton hétfőn. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik járműből és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A beavatkozók áramtalanították a járműveket, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. A mentők négy embert szállítottak kórházba.

Nyírbogáton az oldalára borult egy személygépkocsi. A szakolyi önkormányzati tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el, személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában