Megyei katasztrófavédelmi hírek

2019.06.14. 09:00

Lesodródott az M3-asról

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. június 13-án történt katasztrófavédelmi eseményeibõl.

Személygépkocsi sodródott le az útról az M3-as autópályán Kántorjánosinál csütörtök hajnalban. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

A száraz fű és avar égett ötszáz négyzetméteren Nyírteleken csütörtökön. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Hatszáz négyzetméteres raktárban csaptak fel a lángok Nyíregyházán, a Debreceni úton csütörtök délután. Az épületben bútorgyártáshoz használt alapanyagok égtek, a tűzben egy jármű is kigyulladt. A kiemelt riasztási fokozatú tűzesethez közel harminc tűzoltó vonult, a lángokat több vízsugárral fékezték meg. A tűz oltását a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az oltási munkálatok közben az épület tetőszerkezete beszakadt. A beavatkozók kiérkezése előtt hat ember hagyta el a csarnokot. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Nyírgelsén öt méteres fa kerékpárútra, Kisléta és Máriapócs között nyolc méteres fa dőlt az úttestre. Előbbinél a szakolyi önkormányzati, utóbbinál a nyírbátori hivatásos tűzoltók avatkoztak be, motoros láncfűrésszel. Baktalórántházán húsz méter magas fa ága hasadt le, amelyet egy másik fa tartott. A baktalórántházi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrával és motoros láncfűrésszel szüntették meg a veszélyt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában