80 település, 2500 helyszín

2019.07.01. 12:37

Hihetetlen munka volt, jár nekik az elismerés: felszámoltak minden kárt

Több mint kétezer-ötszáz kárhelyszínen történt beavatkozás a csütörtöki vihar okozta károk felszámolását végző hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók, valamint az önkéntes mentőszervezetek által.

Vasárnap estére már nem volt olyan bejelentett cím, ahol ne jelent volna meg beavatkozó. A sérült tetőszerkezeteket ideiglenes helyreállították, a veszélyt jelentő kidőlt, kiborult fákat eltávolították.

Az alábbi, nyolcvan településen került sor tűzoltói beavatkozásra a 2019. június 27-én, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyén átvonuló vihar miatt:

Ajak, Anarcs, Aranyosapáti, Baktalórántháza, Cégénydányád, Csaroda, Csenger, Csengersima, Demecser, Dombrád, Döge, Fábiánháza, Fényeslitke, Géberjén, Gégény, Gemzse, Győrtelek, Gyulaháza, Gyüre, Hodász, Ilk, Jármi, Jéke, Kántorjánosi, Kékcse, Kemecse, Kisvárda, Kocsord, Kótaj, Kölcse, Laskod, Márokpapi, Mátészalka, Mérk, Nagydobos, Nagyecsed, Nagyhalász, Nagykálló, Nyírbátor, Nyírbéltek, Nyírbogát, Nyírcsaholy, Nyíregyháza, Nyírjákó, Nyírkarász, Nyírkáta, Nyírkércs, Nyírmada, Nyírmeggyes, Nyírparasznya, Nyírtass, Olcsva, Ópályi, Ököritófülpös, Pap, Papos, Pátroha, Pátyod, Petneháza, Piricse, Porcsalma, Pusztadobos, Rakamaz, Ramocsaháza, Rétközberencs, Rohod, Szabolcsbáka, Szamosbecs, Szamosújlak, Szamosszeg, Tarpa, Terem, Tiborszállás, Tiszakanyár, Tunyogmatolcs, Tyukod, Újfehértó, Ura, Vaja, Vásárosnamény.

 

 

 

 

 

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában