Megyei katasztrófavédelmi hírek

2019.07.01. 08:05

Villanyoszlopnak hajtott egy autó Komlódtótfaluban

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. június 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeibõl.

Árokba hajtott egy személygépkocsi Nyíregyházán, a Nyírség utcában vasárnap hajnalban. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, a rendőrségi helyszínelést követően kivontatták a gépkocsit az árokból.

Komlódtótfaluban villanyoszlopnak hajtott egy személygépkocsi vasárnap. A csengeri önkormányzati tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.

A több mint kétezer-ötszáz bejelentés valamennyi kárhelyszínére eljutottak a csütörtöki vihar okozta károk felszámolását végzők. Az ország összes megyéjéből hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók, több mint húsz önkéntes mentőszervezet és külföldi önkéntes segítők dolgoztak kezdetben nyolcvan településen, amelyeknek a száma folyamatosan csökkent. Vasárnap este útnak indultak állomáshelyeikre a hivatásos tűzoltók, valamint a legtöbb önkéntes. Vasárnap estig az összes ismert bejelentés felszámolásra került. A bejelentésekkel körülbelül azonos számú tetőszerkezet károsodott, valamennyi ideiglenes helyreállítása megtörtént. Valamennyi kárfelszámolásban közreműködő, legyen az önkéntes vagy hivatásos állományú, tisztességes, becsületes helytállásról tett tanúbizonyságot.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában