Az elmúlt 24 órában történt

2019.08.30. 12:26

Ezt csinálta volna pénzért a 26 éves komorói nő Nyíregyházán...

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves komorói nő ellen. A rendőrök a nőt 2019. augusztus 29-én Nyíregyházán érték tetten miközben anyagi ellenszolgáltatásért kínálta szexuális szolgáltatásait. A rendőrök a nőt előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves berkeszi lakos ellen. A fiú 2019. augusztus 29-én Nyíregyházán eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a fiatalt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették. A rendőrök a kerékpárt visszaadták a tulajdonosának.

A Záhonyi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 31 éves tuzséri lakos ellen. A férfi 2019. augusztus 29-én a tuzséri vasútállomás kerékpártárolójából eltulajdonított egy lezáratlanul hagyott biciklit. A rendőrök a férfit a bejelentést követően rövid időn belül elfogták, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában