Az elmúlt 24 órában történt

2019.08.10. 08:55

Szivárgott a gáz Laskodon

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. augusztus 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Forrás: Illusztráció / Katasztrófavédelem

Összeütközött két személygépkocsi Szamosbecsen, a Kossuth Lajos utcában péntek reggel. A balesethez a csengeri önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően megszüntették a közúti akadályt.

Szivárgott a gáz Laskodon, a Rákóczi Ferenc utcában, családi ház előkertjében lévő gázcsonkból. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató kiérkezéséig biztosították helyszínt.

Közintézmény tetejét bontotta meg a szél Porcsalmán pénteken. A csengeri önkormányzati tűzoltók dugólétra és mentőkötél segítségével szüntették meg a veszélyt.

Családi ház villanyóra szekrénye kapott lángra Záhonyban, a Hársfa utcában. A záhonyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a tüzet eloltotta, a beavatkozók utómunkálatokat végeztek és biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig.

Kisvárdánál, a 4145-ös számú út mellett, Nyíregyházán, a Kilátó utcában égett két négyzetméteren a száraz fű, amelyeket a város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal oltottak el.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában