Az elmúlt 24 órában történt

2019.09.12. 11:37

A rohodi sofőrt eltiltották a vezetéstől, mégis áthajtott a piroson a vasúti átjárónál

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. szeptember 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Nyírmadai Rendőrőrsének munkatársai 2019. szeptember 11-én 17 óra körül intézkedés alá vontak a 41-es számú főúton egy személygépkocsit vezető férfit, aki a vasúti átjáró fényjelző készülékének piros jelzését figyelmen kívül hagyva közlekedett Vásárosnamény irányába. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 17 éves rohodi lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Kiderült továbbá, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága is engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt minden kategóriára eltiltotta a járművezetéstől. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves ukrán állampolgár ellen. A férfi 2019. szeptember 11-én 23 órakor kikapta egy záhonyi söröző előtt álló 62 éves férfi kezéből a bankjegyeket, majd elszaladt vele. A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták elkövetőt, akinél az eltulajdonított bankjegyeket hiánytalanul megtalálták. A külföldi férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában