Nyíregyháza

2019.09.25. 07:58

A Sóstói úti járdán hajtott a suzukis, súlyos sérülés lett a vége

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/3157/2019. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt.

Az eljárás adatai szerint 2019. augusztus 18-án 18 óra 22 perc körül Nyíregyháza, Sóstói úton közlekedett szabálytalanul a járdán egy ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, feltehetően szürke színű, Suzuki Wagon R+ típusú személygépkocsival a Garibaldi utca felől a Stadion utca irányába. Haladása során egy vele szemben közlekedő gyalogos az ütközés elkerülése érdekében jobbra kitért, ekkor rálépett a kerékpárútra, ahol érintőlegesen nekiütközött egy mögötte szabályosan közlekedő kerékpárosnak. A biciklis ekkor egyensúlyát elvesztve lehaladt a kerékpárútról, és a jobb oldali parkolóban egy gépkocsi hátuljának nekiütközött, majd felborult. A baleset következtében a 40 éves nyíregyházi férfi súlyos sérülést szenvedett. A baleset feltételezett okozója, az ismeretlen járművezető a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

Google Maps

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várják, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a balesetet, vagy annak körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában