Emelőpárna

2019.09.06. 07:22

Halálos áldozata is van a Csegöld és Csengersima közötti buszbalesetnek

Egy személyautó egy busz hátuljának ütközött a 4127-es számú úton. Az autó vezetője életét vesztette.

Összeütközött egy menetrend szerinti autóbusz és egy személyautó a Csegöld és Csengersima közötti úton. A személygépkocsi az árokba csapódott és az oldalára borult. Egy ember alászorult, őt emelőpárnát használva szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző mátészalkai és fehérgyarmati hivatásos, valamint csengeri önkormányzati tűzoltók. Az egységek áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Fotó: Google Maps

Frissítés: Egyelőre ismeretlen okból egy román honosságú személyautó egy menetrend szerint közlekedő busz hátuljának ütközött Csengersimánál, a 4127. számú úton 2019. szeptember 6-án kora reggel. A személyautó 31 éves férfi vezetője a kórházba szállítás közben életét vesztette. A gépkocsiban utazó két sérültet a mentők kórházba vitték. A rendőrök teljes útlezárás mellett folytatják a helyszínelést – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Frissítés: A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában