Sziréna

2019.09.03. 08:00

Egy-egy nyírbátori, tiszaeszlári és nyíregyházi férfi akadt a rendőrök horgára hétfőn

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. szeptember 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nyíregyházi férfit 2019. szeptember 2-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 2-án elfogták H. I. 36 éves nyírbátori lakost, akinek körözését a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elrendelte, mert a jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő tiszaeszlári férfit 2019. szeptember 2-án. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Tiszavasvári Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában