bűnügy

2019.09.16. 09:40

Fizetés nélkül lépett le Paposon a presszóból a román férfi

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 51 éves román állampolgár ellen. A férfi 2019. szeptember 15-én egy paposi presszóban alkoholt fogyasztott, majd kiment a vendéglátóhely elé, ahol beült utasként egy kisbuszba, és fizetés nélkül távozott a helyszínről.

A férfi néhány óra múlva a vállaji határátkelőhelyen akarta elhagyni az országot, ahol feltartóztatták. A Mátészalkai Rendőrkapitányságon a román férfit gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 36 éves ukrán állampolgár ellen.

A férfi 2019. szeptember 15-én 11 óra 47 perckor a beregsurányi határátkelőhelyen jelentkezett belépésre. A rendőrök az ellenőrzésre átadott ukrán vezetői engedélyéről megállapították, hogy az hamis, utángyártott okmány. Az ukrán állampolgárt a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában