bűnügy

2019.09.27. 15:49

Hat üveg italt elvittek volna a buli végén Újfehértón, csak éppen ingyen

A rendőrök rövid időn belül azonosították, és elfogták a feltételezett tetteseket.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. Zs. 42 éves, V. Zs. 25 éves és L. G. 37 éves hajdúhadházi lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2019. szeptember 27-én a hajnali órákban egy újfehértói csárdában italoztak. Távozásuk előtt a keletkezett számlát kifizették, majd hat üveg szeszes italt elvitelre kértek a tulajdonostól, amit beraktak a gépkocsijukba. A tulajdonos ekkor kérte tőlük az italok ellenértékét, amit már nem akartak kifizetni.

A sértett megpróbálta visszaszerezni az italokat, de erre a társaság egyik tagja ellökte, egy másik pedig bántalmazta, majd elhajtottak. A rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, és a beszerzett kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították, és a lakóhelyükön elfogták a feltételezett tetteseket.

A három férfit a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a büntetőeljárást a gyanúsítottak bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában