bűnügy

2019.09.18. 08:38

Lakatlan házból újította volna fel a ruhatárát Érpatakon

Rendőrségi összefoglaló a megyéből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 34 éves és egy 33 éves ukrán állampolgár ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak 2019. szeptember 16-án 23 óra 30 perc körül egy Beregsurányban parkoló lengyel honosságú személygépkocsi bal első ablaküvegét betörték, és az utastérből ruhaneműket, szerszámokat, valamint egyéb értéktárgyakat kíséreltek meg eltulajdonítani, de a szolgálatban lévő Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai tetten érték őket. A két férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Á. 23 éves érpataki lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. szeptember 16-án 14 óra 30 perc körül betört egy érpataki lakatlan házba, ahonnan különböző ruhaneműket tulajdonított el.

A bejelentést követően a rendőrök a kihelyezett kamerák felvételei alapján kétséget kizáróan azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akit rövid időn belül elfogtak, a rendőrőrsre előállítottak, és gyanúsítottként kihallgattak. Kiderült, hogy a férfi egy héttel korábban is járt már a lakatlan házban, ahonnan szintén ruhaneműket és egy laptopot tulajdonított el. A gyanúsított a további eljárás során szabadlábon védekezhet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában