Sziréna

2019.09.27. 08:50

Mosogatógép égett, és egy villanyoszlop is kettétört csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Beregben

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. szeptember 26-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

A mosogatógép égett Nyírcsászáriban, egy családi ház konyhájában csütörtökön. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a tüzet eloltotta, a beavatkozók utómunkálatokat végeztek gyorssugárral.

Kapcsolószekrény égett egy üzemben Nyírbátorban. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt a létesítmény tűzoltói az áramtalanítást elvégezték, a tüzet eloltották. A beavatkozók hőkamerával a szomszédos kapcsolószekrényeket átvizsgálták és átszellőztették a helyiségeket.

Melléképület égett Magyon, a Mohosi utcában csütörtök este. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, gyorssugárral avatkoztak be.

Kerékpárossal ütközött, majd villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi Máriapócsnál csütörtök reggel. A nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, a jármű áramtalanítását végezték el. A műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben az érintett szakaszon.

Mátészalka és Ópályi között árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön és a jármű forgalmi akadályt okozott. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött össze a 4911-es számú úton Kállósemjénnél. Az ütközés következtében az egyik jármű villanyoszlopnak csapódott, ami kettétört, a felső vezeték tartotta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint az áramszolgáltató kiérkezéséig biztosították a helyszínt.

A 49-es számú főúton árokba hajtott egy személygépkocsi Mátészalkánál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. A műszaki mentést teljes útzár mellett végezték a beavatkozók.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában