Az ítélet nem jogerős

2019.10.31. 08:47

7 év 8 hónap börtönbüntetést kapott a máriapócsi fegyveres rabló

A Nyírbátori Járásbíróság 2019. október 30-án rablás bűntette, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntette miatt 7 év 8 hónap fegyházbüntetésre ítélte, és 8 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától T.J.R. vádlottat.

Forrás: police.hu

A tényállás szerint a vádlott 2019. január 5-én a 4911 számú főúton található MOL benzinkúthoz érkezett személygépkocsijával és egy műanyag kannába benzint tankolt. Ezután bement a benzinkút üzletébe, a magával vitt géppisztolyt a kútkezelőre tartotta és felszólította őt a bevétel átadására. A fenyegetés hatására a kútkezelő a pénztárban lévő készpénzt átadta a férfinak, aki ezután a gépkocsijával elmenekült. A rendőrség a 41-es főúton elfogta a vádlottat és a nála lévő készpénzt, lőfegyvert, géppisztoly töltényt lefoglalta.

A bíróság a kiszabott büntetésbe beszámította a vádlott által 2019. január 5-től letartóztatásban töltött időt.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosabb büntetés kiszabása érdekében fellebbezést jelentett be, a vádlott és védője három nap gondolkodási időt tartott fenn.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=61&v=PZjimgNh98Y

- dr. Resán Dalma, sajtószóvivő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában