Az elmúlt 24 órában történt

2019.10.28. 10:46

Az oroszok körözték a férfit

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. október 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen 2019. október 27-én jelentkezett kilépésre egy 24 éves ukrán állampolgárságú férfi. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen az orosz hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök a körözött férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 27-én Tiszabezdéden elfogtak egy 46 éves helyi lakost. A férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrsének munkatársai 2019. október 27-én Nagyecseden elfogtak egy 36 éves fábiánházi lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.Ű

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság -

Ezek is érdekelhetik