Sajtótájékoztató

2019.10.04. 13:24

Jobbik: Feljelentés, mert eltűntek a szórólapok

Feljelentést tett a kisvárdai rendőrkapitányságon lopás és a választási törvény megsértése gyanúja miatt Kovács József, Jéke polgármestere, az ügy részleteiről pénteken tájékoztatta a sajtó munkatársait a Jobbik-Momentum-MMM-LMP támogatásával induló polgármester-jelöltje.

– Tisztességes kampányt hirdettünk és folytatunk Jékén, s őszintén bíztam abban, hogy más is így tesz. Szerdán délután valamennyi lakos postaládájába elhelyeztük a választási kiadványomat a fiammal, az esti órákban így tett az ellenoldal is. Ezt követően megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a választópolgárok jelentős részénél az én kiadványomat ismeretlenek kilopták a postaládákból. Szinte sehol nem kapták meg a küldeményem, annak ellenére, hogy személyesen dobtuk be azokat. Eszembe jutott, hogy van néhány lakás a faluban, ahol térfigyelő kamera működik. A felvételek, amelyek immár a nyomozóhatóság kezében vannak, magukért beszélnek. Nem hittem volna, hogy ilyesmi megtörténhet nálunk! – mondta Kovács József polgármester-jelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában