Az elmúlt 24 órában történt

2019.10.04. 09:20

Meg akarta késelni a mentősöket a rakamazi vasútállomás előtt

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 3-án történt rendőrségi eseményeiből.

Forrás: Illusztráció / Országos Mentőszolgálat

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 51 éves györgytarlói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. október 3-án reggel a rakamazi vasútállomás előtti közterületen fenyegetéssel akadályozta meg feladatuk ellátásában a mentőszolgálat munkatársait. A gyanúsított az ellátására kiérkezett mentősök felé egy nyitott pengéjű zsebkéssel hadonászott, miközben azt kiabálta, hogy leszúrja őket. A férfit rendőrök segítségével vitték kórházba, majd ellátását követően a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves vásárosnaményi lakos ellen. A férfi 2019. október 3-án 19 óra körül Vásárosnaményban azzal okozott riadalmat, hogy az utcán kiabált és verekedni hívott egy helyi lakost. A segélyhívóra érkezett bejelentést követően a rendőrök előállították a férfit, akit gyorsított eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési őrizetbe vettek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában