kék hírek

2019.10.09. 08:25

Ordítozott, kisajtót rángatott az ittas tiszakerecsenyi férfi

Megyénk rendőrségi hírei az elmúlt 24 órából.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves tiszakerecsenyi lakos ellen. A férfi 2019. október 7-én ittas állapotban megjelent egy tiszakerecsenyi lakóház előtt, ahol minden előzmény nélkül ordibálva szitkozódott, és trágár szavakkal illette az ott élőket, miközben rángatta a kisajtót.

A rendőrök kiérkezéséig a férfi a helyszínt elhagyta. Felkutatására tett intézkedések másnap vezettek eredményre. A 21 éves tiszakerecsenyi lakost a rendőrkapitányságra előállították, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 8-án Őr belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 26 éves őri lakost a Gödöllői Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában