Az elmúlt 24 órában történt

2019.12.27. 09:26

Eltiltották a vezetéstől, mégis furikázott

Rendőrségi összefoglaló.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2019. december 26-án Tiszadadán elfogtak egy 31 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2019. december 26-án Fehérgyarmaton intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 42 éves nyíregyházi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezetőt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai 2019. december 26-án Tiszanagyfaluban intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 44 éves tiszalöki lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a Miskolci Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában