Az elmúlt 24 órában történt

2019.12.16. 08:13

Nyírkércsi raktárban csaptak fel a lángok

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Két személygépkocsi ütközött Nyíregyházán, a Dózsa György utca és a Ferenc körút kereszteződésében vasárnap. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járművet, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Családi ház vegyestüzelésű kazánjához csatlakoztatott kéményében izzott a lerakódott korom Mándokon, a Mező utcában vasárnap. A záhonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal az izzó részeket eltávolították, majd átszellőztették a füsttel telítődött padlásteret.

Raktárban csaptak fel a lángok Nyírkércsen, a Petőfi utcában vasárnap délután. Mintegy nyolc köbméter fűrészáru kapott lángra. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, két vízsugárral avatkoztak be, majd átszellőztették az épületet.

A ruhák égtek egy családi ház előszobájában Nyíregyházán, a Gárdonyi Géza utcában vasárnap este. A város hivatásos tűzoltói gyorssugárral fékezték meg a lángokat, majd átszellőztették az ingatlant. Személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az útról és árokba borult egy személygépkocsi vasárnap este Újfehértón, a Kossuth Lajos utcában. Az újfehértói önkormányzati tűzoltókat riasztották a balesethez, akik áramtalanították a járművet. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában