bűnügy

2019.12.04. 15:20

Saját otthonukban ütötte, rúgta az édesapját, anyja akadályozta meg a tragédiát

A Nyíregyházi Járásbíróság 2019. december 4-én gyorsított eljárásban testi sértés bűntettének kísérlete miatt jogerősen 8 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte Sz.M.S. vádlottat.

A vádlott együtt él szüleivel egy Szabolcs megyei településen. 2019. november 6-án az esti órákban a közöttük korábban fennálló konfliktusok miatt

a 26 éves férfi otthonukban szidalmazni kezdte édesapját, hangosan kiabált vele, trágár szavakkal illette, és megöléssel fenyegette.

A sértett a további viszály elkerülése érdekében megkérte a feleségét, hogy értesítse a rendőrséget, ő pedig lement a ház földszintjén kialakított bolthelyiségébe.

Sz.M.S. követte édesapját, a hátára ugorva a földre döntötte, majd a padlónak szorítva több alkalommal ököllel a fején megütötte. Miután a vádlott felállt, a földön fekvő sértett oldalába és hátába többször belerúgott. Ezután kiment a bolt elé és ekkor édesanyja bezárta az ajtót, így megakadályozta a további bántalmazást.

Ekkor a vádlott is értesítette a rendőrséget és a mentőket. A sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban tekintettel a

bántalmazás módjára, annak intenzitására, csupán a véletlenen múlt, hogy súlyosabb sérülése nem keletkezett.

- Nyíregyházi Törvényszék -

Címkék#bűnügy
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában