katvéd

2020.01.16. 08:01

Balesetek, kéménytűz a fagyos időben

Katasztrófavédelmi hírösszefoglaló.

Két személygépkocsi ütközött és az egyik jármű árokba sodródott Csengerben, a Béke utcában szerdán. A balesethez csengeri önkormányzati tűzoltók vonultak, az egyik járműből egy embert feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Lesodródott az útról, árokba csapódott és a tetejére borult egy személygépkocsi a 49-es számú főúton Vajánál. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet.

Személygépkocsi motorterében csaptak fel a lángok Rakamazon, a Dózsa György utcában szerdán. A rakamazi önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a tüzet eloltotta, a beavatkozók utómunkálatokat végeztek.

Lerakódott korom égett Uszkán, a Fő utcában egy családi ház kéményében. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó részeket. A fűtés más módon nem volt megoldható, emiatt négy embert lakosságvédelmi intézkedés keretén belül helyeztek el.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában