katvéd

2020.01.20. 08:04

Pincetűz Nagyhalászban, kéménytűz Mátészalkán

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Árokba borult egy személygépkocsi a 4115-ös számú Mándok és Eperjeske között vasárnap. A záhonyi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, drótkötél segítségével kerekeire állították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Ibrányban személygépkocsi és pótkocsis mezőgazdasági vontató ütközött össze. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. A mentők két embert szállítottak kórházba.

A pincében csaptak fel a lángok Nagyhalászban, a Kiss Ernő utcában vasárnap. A vegyes tüzelésű kazán mellett papír, fa, valamint autógumik égtek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral oltották el a tüzet, majd átszellőztették a helyiséget. A tűzben a fűtési rendszer károsodott, emiatt három ember rokonoknál került elhelyezésre.

Árokba csapódott egy személygépkocsi a 4108-as számú úton Vásárosnaménynál vasárnap. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet és megszüntették a közúti akadályt. A mentők öt embert szállítottak kórhátba.

A kéményben lerakódott korom izzott Mátészalkán, a Meggyesi úton vasárnap. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével szüntették meg az izzást.

Két személygépkocsi ütközött Nyíregyházán, a Majoranna utcában vasárnap és a járművek akadályozták a forgalmat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában