bűnügy

2020.01.13. 08:26

Rendőrök vitték el a vegyesboltból a magából kikelt férfit Fehérgyarmaton

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 47 éves helyi lakos ellen. Az eljárás adatai szerint a férfi 2020. január 12-én 10 óra 30 perc körül bement egy fehérgyarmati vegyesboltba, ahol hangoskodni kezdett, majd megbotránkoztató módon viselkedett, miközben trágár szavakat is kiabált.

Mivel a férfi az eladók többszöri felszólítása ellenére sem hagyta el az üzletet, ezért rendőri segítséget hívtak. A helyszínre kiérkező körzeti megbízottak a garázda magatartást tanúsító férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2020. január 12-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 23 éves nyíregyházi férfit. Ellene a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában