bűnügy

2020.01.02. 10:19

Többeknek kezdődik cellában 2020

Rendőrségi hírek.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 1-jén Nyírbogáton intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 22 éves szakolyi lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 1-jén Tiszavasváriban elfogtak egy 23 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a korábban kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. A rendőrök férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrsének munkatársai 2020. január 2-án Csengerben elfogtak egy 45 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a rongálás bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában