katvéd

2020.01.23. 08:35

Tűzesetek, balesetek megyeszerte

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Melléképületben keletkezett tűz Kállósemjénben, a Mező utcában szerdán. A tűzesethez a nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak, gyorssugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Árokba csúszott egy kisteherautó és akadályozta a forgalmat Érpatak és Geszteréd között tegnap. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd drótkötél segítségével kivontatták. Személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az útról és villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi Nagyhalásznál szerdán. Az ütközés következtében a villanyvezeték az útra esett. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, biztosították a baleset helyszínét, majd a feszültségmentesítést követően megszüntették a közúti akadályt.

Szabolcsveresmarton, a Jókai úton, Őrben, a Vörösmarty utcában lakóház kéményében izzott a lerakódott korom. Előbbinél a kisvárdai hivatásos, utóbbinál a mátészalkai hivatásos tűzoltók avatkoztak be, kéziszerszámok segítségével.

Lesodródott az úttestről egy személygépkocsi a 4-es számú főútvonalon Nyíregyházánál szerdán. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, biztosították a helyszínt, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában