Az elmúlt 24 órában történt

2020.02.15. 10:13

Egyszerűen átkutatták az idős férfi zsebeit a vasútállomás előtt, nem mert ellenállni

Rendőrségi összefoglaló.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 30 éves békéscsabai és egy 25 éves nagykállói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak 2020. február 13-án 0 óra 10 perckor a nyíregyházi vasútállomás előtt megállítottak egy gyalogosan közlekedő 64 éves férfit, majd erőszak és fenyegetés alkalmazása nélkül átkutatták a zsebeit, melynek során készpénzt tulajdonítottak el tőle. A sértett az erőfölény hatására ellenállást nem mert tanúsítani, félve az esetleges bántalmazástól. A gyanúsítottak a pénz megszerzését követően megfenyegették a férfit, hogy senkinek ne merjen szólni a történtekről, majd távoztak a helyszínről. A rendőrök a beszerzett kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították, és másnap Nyíregyházán elfogták a feltételezett tetteseket. A két férfit a rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2020. február 14-én Nyírlugoson igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 29 éves nyírmihálydi lakos járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai 2020. február 14-én Nagyhalászban elfogtak egy 40 éves férfit, aki ellen három elfogatóparancs is érvényben volt. A rendőrök a férfit előállították, majd 240 nap elzárásra a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Fotó: police.hu

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában