kékcse retúr

2020.02.14. 14:56

Idegen kocsival látogatta meg ismerőseit, börtönbe kell mennie

A Nyíregyházi Járásbíróság 2020. február 14-én gyorsított eljárásban jármű önkényes elvételének bűntette miatt L.L.K. vádlottat 1 év börtönbüntetésre ítélte és 1 érve eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Fotó: shutterstock

A vádlott 2020. január 21-én a délutáni órákban észrevette, hogy egy nyíregyházi ingatlan előtt parkoló autóban benne maradt az indítókulcs. Ekkor a 20 éves férfi beszállt a gépjárműbe és azzal elindult meglátogatni Kékcsén élő ismerőseit.

Már visszafelé tartott, amikor az autóból kifogyott az üzemanyag, így megállt és az autót egy útkereszteződésben hagyta.

Fiatal kora ellenére a vádlott több alkalommal volt már büntetve. Legutóbb a Nyírbátori Járásbíróság lopás bűntette és a Nyíregyházi Járásbíróság pénzhamisítás bűntette miatt ítélte börtönbüntetésre, mely büntetések végrehajtását a bíróságok próbaidőre felfüggesztették.

Mivel jelenleg a vádlott ezen próbaidők hatálya alatt állt, a bíróság elrendelte a korábban felfüggesztett összesen 3 évi börtönbüntetésének a végrehajtását is.

- Nyíregyházi Törvényszék -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában