bűnügy

2020.02.02. 08:39

Lövés dördült Nyírbátorban – őrizetben a fegyveres

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei.

Fotó: shutterstock

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy 32 éves ukrán állampolgár 2020. február 1-jén. Az ellenőrzését végrehajtó rendőr megállapította, hogy a férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 14 éves és egy 16 éves baktalórántházi lakos ellen. Az eljárás adatai szerint a két fiú 2020. február 1-jén délután közösen tulajdonított el Nyírjákón, egy lakóház előtti kerítésnek támasztott kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően a két fiút rövid időn belül azonosították, a rendőrősre előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. J. 33 éves nyírbátori lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. február 1-jén éjjel szóváltásba került 32 éves ismerősével. A vita közben Cs. J. magához vette az otthonában engedély nélkül tartott gázriasztó fegyverét, amiből a másik férfi irányába lövést adott le, ami nem okozott sérülést.

Ezután tovább vitáztak, és Cs. J. megütötte ismerősét, aki ennek következtében könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök az elkövetőt otthonában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az engedély nélkül tartott gázriasztó fegyvert lefoglalták.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában