baleset

2020.02.05. 11:00

Nyírteleki gázolás – tanúkat keres a rendőrség

Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/195/2020. bűnügyi számon halálos közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 14-én 18 óra 40 perckor Nyírtelek, Szent István utcán közlekedett az általa hajtott kerékpárral egy 71 éves nyírteleki férfi a Puskin utca felől az Erdő sor irányába.

Haladása során a Szent István út 112. szám előtti útszakaszon kerékpárját hajtva akart átkelni az úttest bal oldalára, melynek során nem vett észre, hogy mögötte, vele azonos irányba halad egy menetrend szerint közlekedő autóbusz.

Ennek következtében kerékpárját hajtva

az autóbusz elé kanyarodott, melynek során összeütköztek.

A baleset következtében a kerékpárral közlekedő férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai várják azok jelentkezését, akik a balesetről információval rendelkeznek (különös tekintettel a balesetben érintett buszon utazókét).

Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (4400 Nyíregyháza, Stadion utca 1-5.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában