Az elmúlt 24 órában történt

2020.03.19. 08:02

Lesodródott az útról Kótaj és Nyíregyháza között

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Baleset történt szerdán Fábiánháza és Nyírcsaholy között. A 4918-as számú főúton haladó autó lesodródott az úttestről, majd az oldalrézsűről visszacsapódva az oldalára borult, mindkét forgalmi sávot elzárva. A nagyecsedi önkéntes tűzoltók áramtalanították, majd kerekeire visszaállították és az úttestről letolták a járművet.

Lerakódott korom izzott be egy kispaládi családi ház kéményében. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók avatkoztak be kéziszerszámokkal, tűzátterjedés nem történt.

Lesodródott az útról, árokba csapódott és fának ütközött egy személygépkocsi Kótaj és Nyíregyháza között. A 3823-as úton történt balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók érkeztek. Az egység a gépjárművet áramtalanította.

Megyeszerte égett, izzott a száraz vegetáció tegnap. Kemecsére kétszer is riasztották a tűzoltókat, először egy vasúti töltéshez, ahol nyolcszáz négyzetméteren a nádas, később egy kanálisnál a száraz fű égett. Többek között Nyírcsaholy külterületére, Gyürére, Tiszavasváriba és Vajára is riasztották megyénk tűzoltóit szabadtéri tűzesetekhez. A beavatkozók puttonyfecskendőkkel, vízsugarakkal és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában