Az elmúlt 24 órában történt

2020.04.30. 08:17

Két lakásban is bejeleztek a szén-monoxid érzékelők a Vasvári Pál utcán

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Papírhulladék és avar is égett szerdán Nyíregyházán. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vízsugárral, kéziszerszámokkal avatkoztak be a helyszíneken.

Újfehértó és Hajdúdorog között, a 3504-es útnál mintegy száz négyzetméteren égett hulladék. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók vízsugárral oltották el a tüzet.

A 4-es számú főút forgalmát veszélyeztette egy fa lehasadt ága Nyírturánál. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és motoros fűrész segítségével távolították el.

Úttestre dőlt egy közel húsz méter magas nyárfa Tiszabecs közelében, a 491-es számú főúton. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el az úttestről a fát, ezzel megszüntetve a közúti akadályt.

Szén-monoxid érzékelők jeleztek be Nyíregyházán, a Vasvári Pál utca két lakásában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a gázszolgáltató már a helyszínen tartózkodott, mindkét lakásban korlátozta a gázszolgáltatást, az egységek méréseket végeztek, mérgező gáz jelenlétét nem tapasztalták. Az egység a társasházban lakók figyelmét felhívta a készülékek és kémény vizsgálatának fontosságára.

Teljes terjedelemben égett egy autó éjszaka Nyíregyházán, a Szent István utcában. A tűz feltehetően a motortérben keletkezett, átterjedt az utastérre, majd az egész járműre. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet, személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában