bűnügy

2020.05.04. 08:19

Hamisított útlevéllel bukott le Záhonyban

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció/mti

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 3-án elfogtak egy 47 éves rohodi lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2020. május 3-án 13 óra 48 perckor egy 24 éves ukrán állampolgár. Az okmányszakértői vizsgálat során megállapították, hogy az ellenőrzésre átadott ukrán magánútlevélben két szlovák honosságú átléptető bélyegzőlenyomat hamis.

A rendőrök a férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították, majd közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A 24 éves ukrán állampolgárt a szükséges nyomozati cselekmények elvégzését követően idegenrendészeti eljárás keretében kiutasították az országból.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában